To the point, no-nonsense begeleiding voor leidinggevenden en professionals.

 

Visie

Coaching is voor mij een dynamisch proces waarbij ik begeleid door een aantal piketpalen te slaan en daar omheen verder te werken naar de samen vastgestelde doelen. In dit proces ga je zien waar het voor jou om draait, waar de pijn / crux zit. De focus ligt op de toekomst, op kijken naar mogelijkheden en op het (her)vinden van je eigen innerlijke kompas.  Dan durf je te schakelen in je hoofd en in je hart, hier verbinding mee te maken en bepaalde zaken anders te gaan doen. Anders naar te kijken. Met je eigen visie voor de toekomst.

 

Het innerlijk kompas.

Het kunnen vertrouwen op je innerlijke kompas is een van de meest waardevolle instrumenten die je zelf in handen hebt. Wel moet je dit kompas herkennen, benutten en soms herijken zodat je het in kunt zetten bij het maken van afwegingen, te nemen beslissingen en bij alle keuzemomenten in de dagelijkse praktijk. Voor je werkende leven en je privé leven waar alles constant in beweging is. Het krijgen van inzicht – of dit nu over een heel klein, fijn onderwerp gaat of over diepgaande drijfveren en gevoelens – is een heel waardevolle ervaring. Het bewust worden van de grondslagen en drijfveren van je eigen handelen of nalaten is de eerste stap.  Bewustwording, beklijven, gaan ontdekken door doen, wat past mij, wat klopt en wat is effectief voor mij. Ik geloof in oplossingsgericht begeleiden vanuit een pragmatische benadering met een concreet doel voor ogen.

 

Informatie.

Marieke van der Leen ~ 06 8128 9989 ~ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.