Nobla is in 2010 opgericht door Marieke van der Leen, geboren in 1968. Na de Hogere Hotelschool te Den Haag is zij in 1991 naar Amsterdam verhuisd om daar Rechten te gaan studeren. Al tijdens haar rechtenstudie bleek haar interesse meer uit te gaan naar rechtsantropologie en filosofie dan de formele kanten van het recht. De interesse in mens en maatschappij is gebleven en heeft zich verder ontwikkeld tijdens reizen in Azië en India en door werkzaam te zijn als HR consultant en manager bij verschillende bedrijven. Verbinden, snel kunnen schakelen en geraakt worden kenmerken haar als coach en mediator.

"Nobla staat voor mij voor oprecht, integer en oorspronkelijk. Ik ben sinds 2010 MfN registermediator. Ik werk volgens de gedragsregels en het reglement van de Mediation federatie Nederland (MfN) en ben lid van de Nederlandse Mediators Vereniging (NMV). Als mediator hoop ik de negatieve energie waarin mensen kunnen vastzitten een draai te geven richting het positieve. Dan ontstaat er ruimte, zijn er weer mogelijkheden en openingen om verder te gaan op een wijze die voor beide partijen zinvol en constructief is. Dit zodat partijen beiden weer naar de toekomst kunnen gaan kijken en een oplossing gaan zien".

Als coach begeleid ik leidinggevenden en professionals door middel van oplossingsgerichte coaching met concrete doelen voor ogen. No-nonsense en pragmatisch. Ik geloof dat een ieder in staat is om zijn eigen innerlijk kompas te (her)vinden en te herijken. Een waardevol instrument voor ieder individu en altijd dicht bij je."

Info: Marieke van der Leen ~ 06 81289989 ~ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NMV

Noot: beeld in logo: “Verbonden” door Dorine Beusmans